ianuarie 4, 2017

Testimoniale

O cunosc pe Vania de 14 ani, o recomand cu cea mai mare încredere. M-a ajutat şi îndrumat în 3 sarcini şi datorită ei am născut natural şi fără anestezie. Am înţeles ce înseamnă durerea şi cum o putem gestiona. Orice mămică trebuie aibă o persoană calificată care o îndrume şi o ajute în asemenea situaţii, iar eu o recomand cu drag pe Vania! Vania, te cunosc de atâta timp şi ești o amintire minunată pt cele mai importante momente din viaţă mea de femeie şi mamă.

Maria Mirela Dan

 

Doamna Vania, vreau   mulţumesc din suflet pentru cursuri și   spun  mi-au fost de mare folos! 😊Am născut pe 17 martie, natural, fără epidurală și cu perineu intact, după 12 ore de travaliu în care soţul mi-a masat spatele la fiecare contracție. 3.330 de grame a avut CălinŞi doamna doctor Mihăilescu de la Regina Maria a fost minunată, a avut multă răbdare. Şi mi-a spus mereu ce-mi face și m-a întrebat la fiecare decizie dacă sunt de acord. A fost o experienţă de vis, cum nici nu mă aşteptam. Și moaşa, doamna Silvia, la fel – de notă 10. Aşa  abia acum  cred  se poate! Am avut mari dubii dar nu s-a adeverit nici o teamă de-a mea, din fericire. Aşa  vă spun sarutmâna pentru pregătirea şi curajul pe care mi le-aţi dat! Nu cunosc prea mulţi oameni în București – fiind aici de doar un an, dar vă voi recomanda cu mult drag, de câte ori voi avea ocazia. Vă doresc multă sănătate și putere de muncă!!!

Monica Andrei

 

A fost primul meu travaliu şi am început să-mi pregătesc perineul cu Epi-No de când aveam 36 săptămâni, până la naştere în săptămâna 41.
A fost mult mai uşor să folosesc Epi-No decât să-mi fac singură masaj perineal sau să-mi conving partenerul să o facă. Asta mi-a dat multă încredere în travaliu şi alături de cursul de hypnobirthing a rezultat o naştere 100% naturală, fără intervenţii medicamentoase, epiziotomie sau rupturi.
Pregătirea a costat, într-adevăr, dar rezultatele au fost foarte valoroase şi din acest motiv recomand aceste metode tuturor.

Anna Roztosia

 

Vă mulțumesc că ați adus acest dispozitiv si la noi și pentru că l-ați promovat. Deși l-am achiziționat de la centru când eram gravidă în săptămâna 35, am început să-l folosesc din săptămâna 37. Am avut două săptămâni de antrenament, întrucât la 39 de săptămâni și o zi am născut. A fost suficient, am ajuns la o dilatație de 9 cm cu o zi înainte de a naște. Nașterea a fost 100% naturală, iar o mare parte din reușită o datorez Epi-No-ului. În primul rând pentru confortul psihic pe care mi l-a oferit – cel mai teamă din tot procesul nașterii îmi era de necesitatea unei epiziotomii sau de producerea unei rupturi. Epi-No mi-a luat 90% din teamă, iar pentru acest lucru simt nevoia să vă mulțumesc.
Dupa experiența mea, doamna doctor care mi-a urmărit sarcina l-a recomandat gravidelor. Sper să contribui la popularizarea lui. Îl voi recomanda tuturor cunoștințelor. Dacă știam de la început de el mă scuteam de 35 de săptămani de gânduri negre și întrebări.
Va mulțumesc!

Nicoleta Popa

 

La recomandarea medicului care m-a diagnosticat cu prolaps uterin, m-am adresat specialistei de la Active Family Center, doamnei Vania Limban,  pentru a efectua un program de gimnastică intimă pentru întărirea musculaturii planşeului pelvin, care susţine uretra, vezica urinară, uterul şi rectul. Urmare a exerciţiilor efectuate sub îndrumarea doamnei Limban, după un program de exerciţii şi de utilizare a dispozitivului EPI-NO DELFINE, am reuşit să identific şi să controlez musculatura planşeului pelvin. Sănătatea s-a ameliorat considerabil, reducând stresul provocat de situaţia extrem de neplăcută determinată de slăbirea musculaturii muşchilor puboccigeni (Kegel).
Exerciţiile şi utilizarea dispozitivului EPI-NO DELFINE, care au devenit o rutină, menţin această situaţie benefică sănătăţii fizice şi mentale.

Ilaria Doucet

 

Pe perioada primei mele sarcini am căutat tot felul de modalităţi pentru a-mi pregăti perineul, deoarece eram îngrozită de ideea de a fi tăiat perineul la naştere (epiziotomie). O prietenă mi-a povestit despre acest „balon” – Epi-No. La început mi s-a părut foarte scump, dar faptul că ea nu a avut nicio problemă la naştere, m-a determinat să îl iau în considerare. După ce am cerut părerea medicului meu ginecolog, l-am cumpărat şi am fost surprinsă cât de bine erau structurate instrucţiunile şi multitudinea de exerciţii pe care le puteai face.
Am început să-l folosesc la începutul ultimului trimestru de sarcina pentru tonifierea perineului. M-a ajutat extrem de mult să înţeleg cum va trebui să contract şi să relaxez eficient perineul în timpul naşterii. Apoi în ultimele 3 săptămâni de sarcină l-am folosit în fiecare zi pentru a face stretching-ul perineului aşa cum era recomandat în instrucţiuni, dar şi de către moaşă mea. Chiar dacă nu am reuşit să umflu balonul mai mult de 7-8 unităţi pe grila de măsurare nu a fost nevoie că perineul meu să fie tăiat la naştere şi nici alte răni nu s-au produs. După experienţă mea îl recomand fără rezerve tuturor femeilor însărcinate, aşa cum am făcut-o şi pentru prietenele mele care, în final, au avut experienţe la fel de bune că a mea.

Iuliana Hayrhofer – Viena, Austria

 

Recomand tuturor femeilor şi mai ales viitoarelor mămici să folosească dispozitivul Epi-No pentru tonifierea perineului înainte de naştere. Am născut natural un băieţel de 4 kg, circumferinţă 35 cm, 56 de cm lungime şi, deşi pare incredibil, am perineul intact datorită acestui aparat care funcţionează după un principiu foarte simplu. Este păcat să nu va pregătiţi din timp pentru ceea ce înseamnă o naştere, pentru că nu este uşor, mai ales că nu ai cum să ştii despre ce este vorba în cazul primei naşteri.
În timpul antrenamentului cu Epi-No începi să realizezi cam la ce întindere musculară este expus perineul şi după părerea mea, nici nu are cum să nu se fisureze dacă zona nu este pregătită prin pre-dilataţie vulvară sau cel puţin masaj.
Am avut parte de o naştere foarte frumoasă, aşa cum doresc tuturor femeilor să se bucure de un astfel de moment unic în viaţă lor, pentru că este incredibil să dai viaţă unui copil. Vreau să-i mulţumesc doamnei Vania pentru tot suportul şi informaţiile pe care mi le-a dat. Îmi doresc să aud că dispozitivul Epi-No a ajuns să fie folosit de toate femeile în toate spitalele din ţară, poate aşa va dispărea şi frică de naştere naturală, pentru că în sfârşit s-a găsit antidotul! Multă sănătate şi naşteri uşoare!

Ioana D.

Întreab-o pe moașa Vania Limban!