Aqua Gym bebe, program de gimnastică pentru bebeluși fericiți

22 august 2018
Aqua Gym bebe, program de gimnastică pentru bebeluși fericiți

Aqua Gym bebe este un program de gimnastică acvatică şi de dezvoltare a abilităţilor de înot care îi ajută pe bebeluși să se dezvolte sănătos şi să-şi clădească încrederea în sine, mediul acvatic oferindu-le o mare independență în mișcare.
În apă, mișcările bebelușilor nu sunt restricționate de gravitație și de faptul că nu stau în şezut sau în picioare. Mediul acvatic le oferă celor mici o libertate de mişcare mult mai mare decât gimnastica pe uscat, oferindu-le posibilitatea să descopere noi mișcări, să-și dezvolte coordonarea şi să-și întărească musculatura.
Programul Aqua Gym bebe se adresează bebeluşilor şi copiilor mici, până în preajma vârstei de 3 ani. Momentul ideal pentru a începe cursurile de gimnastică acvatică pentru bebeluşi este în jurul vârstei de 4-5 luni, deoarece la această vârstă aceștia nu se tem de apă, iar reflexele de natație cu care se nasc sunt încă foarte active. Prin prezenţa şi susţinerea părinților, bebelușii pot să dezvolte o relație deosebită cu apa.
Aqua gym bebe este o activitate de familie – unul dintre părinţi participă activ împreună cu copilul la program. Scopul exerciţiilor şi al jocurilor este:

  • să dezvolte o relație armonioasă între părinţi și copil
  • să transforme mișcările reflexe în mişcări coordonate
  • să dezvolte musculatura
  • să ajute la o dezvoltare fizică psihică şi socială mai armonioasă
  • să pregătească lecțiile ulterioare de înot

Pentru a participa la orele noastre de Aqua Gym bebe aveți nevoie de recomandarea medicului pediatru sau a medicului de familie și de un echipament adecvat: bebelușul – pampers de piscină, cască, halat sau prosop; părintele – costum de baie, cască, şlapi şi prosop.
Programările se fac la recepție: 021 222 97 57, 0753072902, office@activecenter.ro

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa