Bebeluși deștepți

2 decembrie 2016
Bebeluși deștepți

http://www.calatoriainimii.ro/ro/Cartile/Detalii/51-Bebelusi-DesteptiBebelusi destepti
Precomandă
Beneficiază acum de prețul promoțional și susține publicarea acestei cărți!
(Ediție nouă, revizuită. În curs de apariție)
O mamă îi cântă bebelușului ei; un tată îi citește fetiței lui; o soră se joacă împreună cu fratele mai mic. În adâncuri se petrece o alchimie magică. Întâlnirea între bebeluș și lumea exterioară se petrece nu numai la nivel fizic, ci și energetic, emoțional și pe mii de niveluri de o inimaginabilă subtilitate. Conexiunea, relaționarea, comunicarea activează instantaneu procese vitale fundamentale, milioane de celule ale creierului, inimii și sistemului nervos cresc, se multiplică efervescent sub puterea Prezenței celorlalți.
Științele descoperă în zilele noastre ceea ce mamele tuturor timpurilor au știut: dezvoltarea fizică, mentală și emoțională a bebelușilor depinde de experiențele lor cotidiene și de calitatea conexiunii cu adulții. De la concepție până în jurul vârstei de 6 ani, copiii sunt imersați în câmpul vieții părinților. Ei simt totul și se auto-modelează în funcție de percepțiile lor. Totul contează, fiecare clipă, fiecare detaliu. Este ceea ce în Școala Maestrului Interior numim amprenta părinților. Îmbrățișarea, cântatul, vorbitul, conexiunea conștientă, plină de Prezență, de atenție declanșează o efervescență interioară a bebelușului pe toate nivelurile, capacitatea lui de a relaționa, comunica și acționa crește fulgerător. În vreme ce un bebeluș lipsit de atenție poate rămâne cu tare irecuperabile.
Aceasta este o carte destinată părinților conștienți, care dezvăluie universul lăuntric al bebelușilor, procesul misterios prin care ei învață, înțeleg, relaționează, capătă încredere în ei înșiși și reușesc. Este o carte despre inteligență și iubire, despre trup și suflet, dar mai ales despre conexiunea dintre părinți și copil. Cu cât această Conexiune sacră este mai conștientă, cu cât calitatea Prezenței părinților este mai profundă și dezvoltarea bebelușului mai rapidă. Este o carte care iluminează adâncimile relației noastre cu copiii noștri, dar care aduce înțelegeri importante și în legătură cu noi înșine. Căci toți purtăm în interiorul nostru amprenta părinților noștri.

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa