Beneficiile Epi-No în sarcină și după naștere

24 ianuarie 2017
Beneficiile Epi-No în sarcină și după naștere

EPI-NO este un dispozitiv excelent pentru tonifierea perineului, în lunile care preced nașterea și în perioada imediat următoare acesteia.
Modele:
EPI-NO DELPHINE PLUS
Pentru utilizare în timpul sarcinii de către gravidele care-și doresc o naștere naturală, cu perineu intact.Pentru utilizare în perioada de după naștere, de către mamele care doresc să-și recapete tonusul musculaturii perineale, un factor determinant pentru sănătatea aparatului uro-genital și o viață sexuală fără probleme.
EPI-NO LIBRA
Pentru utilizare în scop preventiv, după vârsta de 40 de ani sau la menopauză, pentru atenuarea simptomelor de incontinență urinară și tonifierea planșeului pelvi-perineal.
Eficiența acestui dispozitiv este demonstrată de nenumărate studii clinice medicale, ca și de mărturiile a mii de femei care l-au utilizat cu succes.
EPI-NO a fost conceput de Dr. Wilhelm Horkel împreună cu un grup de medici ginecologi, urologi, moașe și kinetoterapeuți din Germania, după întoarcerea dintr-o misiune de voluntariat în Africa, unde a aflat despre existența unei tradiții pe care femeile și-o transmiteau din generație în generație. Ea consta în folosirea unor dovlecei precum tigvele sau tărtăcuțele pentru întărirea și dilatarea perineului în perioada de dinaintea nașterii, astfel încât acesta să nu fie afectat.
Program destinat gravidelor, de pregătire a perineului pentru naștere cu EPI-NO DELPHINE PLUS:

  • Exerciții de tonifiere a musculaturii perineale în perioada de sarcină, din luna a patra (săptămâna 12) până la începutul lunii a noua (săptămâna 36)
  • Exerciții pentru dilatarea orificiului vaginal până la 10 cm, începând din luna a noua (în perioada cuprinsă între săptămânile 36 și 40)
  • Exerciții de simulare, pentru exersarea perioadei de împingere, se fac pe toată perioada de sarcină

Program destinat mamelor, de tonifiere a perineului în perioada de după naștere cu EPI-NO DELPHINE PLUS:

  • Exerciții de regenerare a perineului după naștere prin antrenarea planșeului pelvian
  • Antrenamentul postnatal cu Epi-No începe la 3-6 săptămâni după naștere, când mama are acordul medicului pentru reluarea vieții sexuale

Program destinat femeilor, cu EPI-NO LIBRA:

  • Exerciții de retonifiere a planșeului pelvian

Durata unui program cu Epi-No este de 6 luni. Conform studiilor, exercițiile asigură tonifierea perineului într-o proporție de 80%.
Exercițiile de tonifiere a musculaturii planșeului pelvian cu Epi-No pot fi făcute acasă, fără ajutorul altor persoane, iar antrenamentul poate fi personalizat și adaptat nevoilor dvs. personale.
Epi-No are un avantaj major: în completarea programelor de gimnastică perineală, acesta tonifică și musculatura profundă din structura pereților vaginului, respectiv mușchii bulbocavernoși.
Epi-No are calitatea unică de a oferi și feedback pentru evaluarea progresivă a gradului de tonifiere a perineului. Manometrul integrat în acest dispozitiv permite măsurarea exactă a tonusului perineului.

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa