Beneficiile programelor de Yoga prenatală

11 January 2018
Beneficiile programelor de Yoga prenatală

Practicarea unui program de yoga prenatală reprezintă o alegere excelentă, dacă luăm în calcul beneficiile pentru viitoarea mamă. Doar o mică parte dintre ele:

  • Atenuarea tensiunilor și durerilor de spate și/sau articulații care pot apărea odată cu creșterea burticii, datorită modificării curburilor fiziologice ale coloanei vertebrale și înmuierii musculaturii și articulațiilor din cauza relaxinei.
  • Stare de bine și relaxare într-o perioada în care stările emoționale de frică și anxietate legate de statusul copilului din burtică și naștere se exacerbează.
  • Naștere mai ușoară datorită exersării posturilor de deschidere și mobilizare a articulațiilor șoldurilor și a practicării respirației “pranayama” în timpul contracțiilor. Mai mult, meditația ajută la focusarea și concentrarea interioară în momentele din travaliu în care contracțiile devin mai puternice.

La Active Center  sesiunile de yoga prenatală sunt susținute de Michelle B. Dumitru, instructor certificat în Marea Britanie pentru yoga gravide.
Program: joi, între 18:00-19:00, și vinerei, între 11:30-12:30.
Te așteptăm. Namaste!
 

ArchivesNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa