Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut în 2021: proiectul social MaM – Mamele ajută Mamele

30 decembrie 2021
Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut în 2021: proiectul social MaM – Mamele ajută Mamele

Proiectul social „MaM – Mamele ajuta Mamele” este cel mai frumos lucru pe care l-am făcut în anul 2021, împreună cu oameni de suflet care s-au implicat în „ajutăm, sprijinim, donăm” mamelor cazuri sociale, mamelor sigure, mamelor fără venituri din: Dămăroaia, Giulești, Chitila, Străulești, Calea Plevnei, zone aferente sectorului 1 București, unde, poate nu o să vă vina să credeți, sunt multe mame cu bebeluși sau copii mici care trăiesc la limita sărăciei.

Și ce a ieșit din ceea ce la început a părut doar un vis pentru o cauză socială a fost deschiderea, în 25 noimebrie 2021, a „Centrului MaM” din strada Barbu Delavrancea numărul 18 (sectorul 1) București, dotat cu două spații: unul unde se vor putea aduce donații pentru mamele cu bebeluși între 0-18 luni și, in extenso pentru copiii cu vârsta maximă de 3 ani, iar celălalt, pentru consilierea mamelor, one-to-one sau în grup, oferită de o echipă de voluntari profesioniști (psiholog, moașă, pediatru, doula, coach, nutriționist, mentor reorientare profesională sau în găsirea unui job, alte mame).

Și, în paralel, s-a lansat și site-ului ajutamam.ro, unde se pot face donații în bani pentru ceea ce ne dorim să fie „Pachetul Nou Născutului” care va ajunge la mamele de mai sus, acasă, după naștere.

Și uite așa un vis a prins contur prin cei trei ințiatori ai proiectului: organizația „Sănătate pentru Viață”, DGASPC sector 1, She is MoM, cea mai mare platformă socială pentru mame. Dar și a prietenilor și a unor parteneri de suflet care au făcut primele donații. Tuturor celor care au crezut în acest proiect le mulțumesc!

Așa că, dragele mele gravide și mămici (și tații sunt bineveniți), oricând vă va prisosi ceva sau va rămâne nefolosit de la bebelușul / copilul vostru, sau veți dori să donați bani pentru o cauză dedicată mamelor și bebelușilor, amintiți-vă că există Centrul MaM – Mamele ajută Mamele!

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa