Cum ai grijă de hainele și obiectele copilului tău

14 December 2021
Cum ai grijă de hainele și obiectele copilului tău

Hainele copilului mic sunt elemente de bază care contribuie esențial la creșterea și dezvoltarea lui în cei mai optimi parametri. Nu mai vorbim de caracterul emoțional și socio-cultural care le dezvoltă apartenența la familie și grup social. 

În ultima perioadă, pe lângă obișnuita spălare și igienizare acasă a apărut și opțiunea spălătoriilor profesionale de haine, cu programe dedicate hăinuțelor pentru copii mici. 

Desigur, fiecare mămică decide cum este mai bine pentru copilul ei, dar indiferent ce alternativă alegeți, este bine să țineți cont de câteva elemente esențiale:

1.         Folosiți detergenți special concepuți pentru hainele bebelușilor; îi găsiți în farmacii sau pe site-urile de specialitate.

2.         Pentru a obține o bună igienizare, setați mașina de spălat la cel puțin 40 de grade Celsius.

3.         Curățați și dezinfectați mașina de spălat cât de des posibil.

4.         Clătiți hăinuțele de mai multe ori.

5.         Uscați-le natural.

6.         Dezinfectați-le prin călcare și depozitați-le în locuri aerisite și uscate.

În situația nedorită în care avem de-a face cu alergii, este bine să alegem produse recomandate pentru evitarea acestora.

Evident după o atentă documentare, nu este o greșeală să apelați la o spălătorie de haine profesională. Dacă textilele de corp pot fi excelent curățate și igienizate acasă, căruciorul, husele, saltelele, premergătoarele, încălțămintea, jucăriile se curăță mult mai bine, mai eficient și mai sigur în spălătoriile de haine, care au programe speciale de curățare și igienizare cu Ozon.

Tips &Tricks

•    Dacă decideți să spălați acasă hăinuțele copilului, nu ezitați să aduceți la curățătorie hainele voastre. În felul ăsta câștigați timp prețios pentru cel mic. Să vă jucați, să alergați, să îi dezvăluiți lumea în care a venit.

•    Căutați haine din fibre naturale, cu croieli simple și mărimea potrivită, ușor de purtat, de ambalat și de spălat

•    Nu exagerați cu detergentul, citiți etichetele și respectați recomandările medicilor pediatri. 

Dacă mai completăm cu iubirea pe care o avem din plin, plus atenție și preocupare responsabilă -vom construi cel mai puternic zid *anti orice*. …. și vor crește mari, sănătoși, fericiți, curajoși, înconjurați de iubirea noastră și a celor din jur! Și vor învăța și ei să dea înapoi tot ce au primit😊!!

Folosește codul “Donație MaM” și beneficiezi de un discount de 5% pentru lucurile /obiectele pe care le duci la Total Wash. În plus dacă dorești, poți apela și la serviciul de transport de la domiciliu la spălătorie și retur. Intră pe www.totalwash.ro si afla care este cea mai apropiată Spălătorie & Curățătorie Totală Wash de tine.

ArchivesNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa