De ce să mergi la consultanță cu moașa dacă ai împlinit 12 săptamăni

2 December 2016
De ce să mergi la consultanță cu moașa dacă ai împlinit 12 săptamăni

Dacă ai împlinit 12 săptămâni de sarcină şi ai făcut prima vizită medicală la obstetrician este momentul în care să te programezi şi la o consultanță cu moaşa.
Moaşa îţi va da primele sfaturi şi recomandări despre: exerciţiile pentru tonifierea perineului dacă optezi pentru o naştere naturală cu perineu intact, nutriţie şi dietă, esențiale pentru dezvoltarea normală a copilului din burtică ta,  primele semne de depresie, cauze şi soluţii.
Moaşa îţi va controla greutatea, tensiunea arterială şi pulsul. Ea te va învaţa cum să te relaxezi practicând meloterapia, pentru a adopta o respiraţie sănătoasă care va contribui la o mai bună oxigenare a copilului pentru un IQ cât mai mare.
Veţi discuta despre opţiunile pentru alegerea locului unde vei naşte, cât şi despre decizia de a naşte cu medic sau cu moaşă.
Îi vei putea spune moaşei dacă eşti într-o situaţie mai specială şi care sunt nevoile tale.  Împreună cu moaşă vei iniţia un plan de îngrijiri personalizat după nevoie tale, pe care-l vei urma pe parcursul sarcinii.
Intermedicas – Consultanţă Moaşă
Bulevardul Mareşal Averescu nr. 15B-15C, etaj 5, Bucureşti
Programare la recepţie: 021 222 1370

ArchivesNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa