Despre noi

Vania Limban

Moașa ta de suflet

Moașă independentă cu experiență internațioanală, consultant Sănătate Intimă și fondatoarea Active Center

Moasa Vania Limban are 30 de ani de experiență. Ca moașă, a fost alături de sute de femei însărcinate, pe care le-a ajutat în timpul travaliului sau le-a asistat la naștere, aducând pe lume sute de bebeluși.

Moasa Vania a urmat stagii de pregătire la Universitatea de Vest a Angliei, la Spitalul General din Edinburgh, Scoția, și la Georgetown University, în America. Despre nașterea în apă a învățat la un spital din Belgia. A lucrat în sala de nașteri a Spitalului Universitar București, iar din 2002 este manager la Active Center și continuă să dea consultanță ca moașă și ca specialist în naștere, tonifiere perineu, alăptare, nașterea în apă, masaj bebeluș.

In 2001, a înființat Active Center, un centru de excelență în consilierea pre și postnatală, care oferă servicii viitorilor părinți atât în perioada de pregătire a nașterii, cât și în lunile imediat următoare.

Multe femei din România se tem, în continuare, de nașterea naturală.
Foarte multe dintre ele aleg încă operația cezariană ca primă opțiune pentru naștere, chiar și atunci când nu e necesară.

La Active Center le redăm femeilor încrederea în instinctele lor materne și în puterea cu care sunt înzestrate de natură. Le oferim ocazia de a-și descoperi resursele interioare – pentru a naște, pe cât posibil, pe cale naturală, dând astfel copiilor o șansă în plus la o viață sănătoasă.

Moașa Vania susține cursuri live online/ in persoana de pregătire pentru naștere, puericultură și programe de gimnastică:

  • Nasterea asumata, da pot
  • Tonifiere/retonifiere perineu
  • Ingrijire bebeluşi
  • Masajul şi gimnastica bebeluşului
  • Consultanță sarcină, alăptare si perineu
  • Perineum gym

În perioada 1997 – 2005, din poziția de președintă a Asociației Moașelor din România, s-a implicat în reabilitarea acestei profesii în România.

 În 2011 a inițiat  Asociația Sănătate pentru Viață care promovează „un stil de viață sănătos într-un mediu sănătos”.

În 2020, Vania a deschis „Centrul MaM – Mamele ajută Mamele” destinat mamelor cazuri sociale. Activitatea centrului constă în sesiuni de consultanta cu specialiști, masaj bebeluși, întâlniri educaționale pentru gravide și mame pe Fb. Centrul este dotat cu un spațiu unde se pot primi donații pentru mame și bebeluși 0-3 ani (hăinuțe, jucării, cărucioare, altele).

În prezent, Vania Limban  coordonează ca Wellness Manager programele Active Center.

„O femeie care are puterea de a face față situațiilor ce apar în timpul nașterii, având deplin control asupra lor chiar și în cazul unor complicații care ar necesita intervenția obstetricii moderne –va rămâne pentru totdeauna cu o imagine pozitivă a acestor evenimente”.

„O femeie care-și asumă nașterea, vă rămâne pentru totdeauna o mamă puternică și responsabilă”

Dacă ai întrebări sau pur și simplu vrei să afli mai multe, contacteaz-o pe moașa ta de suflet, Vania Limban, fondatoarea Active Family Center.

Echipa Active Center

Echipa Active Center este formată dintr-un grup de profesioniste de excepție, cu experiență în activități pre și postnatale dedicate gravidelor și mamele cu bebeluși.

Serviciile oferite acoperă o gamă complexă care include: nutriție sănătoasă în sarcină și în perioada de alăptare, tonifierea perineului pentru naștere, pregătirea pentru naștere prin cursuri educaționale, yoga, psihoterapie, coaching, dar și diversificarea hranei bebelusului, masaj pentru gravide/mămici/bebeluși.

Urmare a programelor de pregătire de la Active Center, gravidele centrului și-au asumat nașterile, indiferent cum au născut – natural, cu anestezie peridurala, sau prin operație cezariană și întotdeauna în luarea deciziilor au avut ca punct de referință concluzia unor studii ce au folosit că punct de referință medicina bazată pe dovezi:

Nașterea naturală este nașterea cea mai sănătoasă, cea mai sigură și cea mai lipsita de riscuri pentru mamă și copil”.

Noi te ajutăm să naști mai repede, mai ușor și cu mai puțină durere !

VANIA LIMBAN VANIA LIMBAN

Moaşă independentă, fondatoare a centrului,
Partener Life Care

Vania Limban are 30 de ani de experiență. Ca moașă, a fost alături de sute de femei însărcinate, pe care le-a ajutat în timpul travaliului sau le-a asistat la naștere, aducând pe lume sute de bebeluși.

SIMONA IVAN SIMONA IVAN

Doula si Terapeut maseur

Simona face parte din prima generație de terapeuți maseuri certificați de Ministerul Sănătății. Ședințele ei de masaj sunt structurate după nevoile fiecărei gravide în perioada de sarcină (masaj relaxare, masaj limfatic), sau ale fiecărei mame după naștere (masajul de ridicare a organelor abdominale după naștere, masajul de tonifiere). Pe parcursul lor Simona, certificata și că doula, oferă susținere și suport prin sfaturile și recomandările pe care le face.

LARISA CHIRIAC LARISA CHIRIAC

Medic pediatru

Larisa este un medic peditru pe care și-l dorește orice mamă pentru bebelușul ei. Cursul interactiv „Primul ajutor pentru bebeluș și copilul mic” pe care-l susține pregătește părinții pentru situațiile de urgență, oferind informații și demonstrații punctuale.

Netopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa