Despre noi

Multe femei din România se tem, în continuare, de nașterea naturală.
Foarte multe dintre ele aleg încă operația cezariană ca primă opțiune pentru naștere, chiar și atunci când nu e necesară.

Am înființat Active Family Center pornind de la nevoia de a schimba perspectiva asupra nașterii ca fiind ceva de temut – și mai ales din dorința de a-i ajuta pe viitorii părinți, pe mamele în devenire să scape de frici și să se simtă în astfel de momente ca protagoniști – și nu spectatori – ai unui moment unic și miraculos.

La Active Family Center le redăm femeilor încrederea în instinctele lor materne și în puterea cu care sunt înzestrate de natură.
Le oferim ocazia de a-și descoperi resursele interioare – pentru a naște, pe cât posibil, pe cale naturală, dând astfel copiilor o șansă în plus la o viață sănătoasă.

Active Family Center este un centru de excelență în consilierea pre- și postnatală, care oferă servicii viitorilor părinți atât în perioada de pregătire a nașterii,
cât și în lunile imediat următoare. Oferim o gamă largă de servicii, de la module de pregătire naștre și îngrijire nou-născuți la gimnastică și masaj pentru gravide,
mame și bebeluși, cu programe diverse, adaptate unor scopuri variate.

Dacă ai întrebări sau pur și simplu vrei să afli mai multe, contacteaz-o pe moașa ta de suflet, Vania Limban, fondatoarea Active Family Center.


Vania Limban

Moașa ta de suflet

Moașă independentă cu experiență internațioanală, consultant Sănătate Intimă și fondatoarea Active Family Center

Vania Limban are 30 de ani de experiență. Ca moașă, a fost alături de sute de femei însărcinate, pe care le-a ajutat în timpul travaliului sau le-a asistat la naștere, aducând pe lume sute de bebeluși.

Vania a urmat stagii de pregătire la Universitatea de Vest a Angliei, la Spitalul General din Edinburgh, Scoția, și la Georgetown University, în America. Despre nașterea în apă a învățat la un spital din Belgia. A lucrat în sala de nașteri a Spitalului Universitar București, iar din 2002 este manager la Active Family Center și continuă să dea consultanță ca moașă și ca specialist în nașterea în apă, nașterea activă, alăptare. În perioada 1997 – 2005, în poziția de președintă a Asociației Moașelor din România, s-a implicat în reabilitarea acestei profesii în România. În prezent, coordoneaza ca Wellness Manager programele Active Family Center.


La Active Center susține cursurile de pregătire pentru naștere, puericultură și programe de gimnastică:

  • Nasterea asumata, da pot
  • Tonifiere/retonifiere perineu
  • Ingrijire bebeluşi
  • Masajul şi gimnastica bebeluşului
  • Consultanță sarcină, alăptare si perineu

Din 2011 a inițiat  Asociația Sănătate pentru Viață care promovează „un stil de viață sănătos într-un mediu sănătos”.

„O femeie care are puterea de a face față situațiilor care apar în timpul nașterii, având deplin control asupra lor chiar și în cazul unor complicații care ar necesita intervenția obstetricii moderne – va fi o femeie care va rămâne pentru totdeauna cu o imagine pozitivă a acestor evenimente”.

Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa