Doctor pediatru Larisa Chiriac, în familia Active Center

21 December 2020
Doctor pediatru Larisa Chiriac, în familia Active Center

A venit momentul să vă facem cunoştinţă şi cu medicul pediatru din echipa Active Center. Dr. Larisa Chiriac susţine cursul de prim ajutor pentru viitorii părinţi.

Este un pediatru cu multă empatie, care ascultă şi răspunde cu multă răbdare întrebărilor viitorilor părinţi. Iar dacă staţi de vorbă cu cei care au cunoscut-o, veți vedea că a reuşit să le alunge multe temeri şi să facă din perioada de început a vieţii de mămică şi de tătic o experienţă cu mult mai relaxată decât preconizau.

Dr. Larisa Chiriac – medic pediatru crede că„un copil este o binecuvântare, dar şi o provocare! Ca pediatru, vin în ajutorul părinţilor cu sfaturi utile din experienţa mea, pentru a-i ajuta să facă faţă diverselor situaţii în care cel mic este în pericol. Cursul de Prim Ajutor pentru Părinţi este un curs uşor de înţeles, practic, care poate fi de ajutor în situaţii limită!”.

Cursul de prim ajutor pentru părinţi este un curs pe care noi îl considerăm vital, la propriu. Aşa că, dacă aşteptaţi un copil sau aveţi deja un bebeluş acasă, veniţi să o cunoaşteţi pe dr. Larisa Chiriac. Cu siguranţă aveţi multe de învăţat şi veţi obţine un plus de linişte în relaţia cu puiul dumneavoastră!

ArchivesNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa