Educația în sarcină, punct de referință comun pentru Active Center, Spitalul Filantropia și Asociația Moașelor din România

31 martie 2019
Educația în sarcină, punct de referință comun pentru Active Center,  Spitalul Filantropia și Asociația Moașelor din România

 
Mulțumim Trinitas TV! Este minunat reportajul realizat de voi, mai ales că îndeamnă viitoarele mame să se pregătească fizic pentru nașterea naturală, cea mai sănătoasă și mai sigură naștere atât pentru mamă, cât și pentru viitorul copil. Dar și să reflecteze asupra aspectelor spirituale pe care le implică aducerea pe lume a unui copil.
„Sămânța” semănată cu mulți ani în urmă de câteva moașe de suflet prin Asociația Moașelor din România (AMsR) – Mirela GherghinaMarcela LianaVania Limban, prin lansarea și susținerea „Școlii Părinților”, un program de educație pentru cuplurile de viitori părinți, la Spitalul Universitar din București, iată că a dat roade!
Asociația Moașelor din România acum face un pas mai departe prin Proiectul „Arta de a fi Părinte”, oferind un curs special de instruire pentru moașe care să susțină un asemenea program. Programul are o componentă socială, iar startul va fi dat în curând la Timișoara de moașa Camelia Irimia, care, împreună cu câteva colege, având ca partener primăria locală, vor susține un program de voluntariat oferind cursul gravidelor care reprezintă cazuri sociale sau adolescentelor gravide.


 

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa