EPI-NO: Tonifiere și retonifiere perineu

12 iulie 2020
EPI-NO: Tonifiere și retonifiere perineu

Perineul este foarte important pentru sănătatea femeii la orice vârstă, el fiind factor principal în nașterea pe cale vaginală, în viața intimă și sănătatea urogenitală.

Ce este Epi-No

Epi-No este dispozitivul nr 1 în lume în tonifierea și retonifierea perineului la:

  • Gravide: tonifiere perineu în sarcină (săptămânile 12-36) și dilatare perineu (din săptămâna 37) până la marimea unui cap de copil, făcând posibilă evitarea rupturilor și chiar a epiziotomiei la naștere
  • Mame: retonifiere perineu după naștere (din săptămâna a-6-a) în primele 6 luni
  • Femei: retonifiere în perioda de premenopauză/ menopauză în caz de vagin slăbit, hemoroizi, prolaps organe genitale, ajută la îmbunătățirea vieții intime  

Folosirea Epi-No ajută la economisirea de timp, deoarece după un training de inițiere, gravida/mama/femeia care-l achiziționează poate să-l folosească singură, fără a fi nevoie de prezența unui medic/moașă/kinetoterapeut.

În general suntem contactați de: gravide care doresc să nască natural, pe cale vaginală, cu perineu intact;mame care doresc să-și retonifice perineul după naștere pentru o viață sexuală fără probleme și pentru sănătate urogenitală; femei la premenopauză/menopauză care doresc să-și amelioreze semnele de vagin slăbit, incontinență urinară, hemoroizi, prolaps urogenital (vezică, uter, rect).

În conformitate cu studiile făcute de TEXACO, postate și pe site www.epi-no.de, cercetările dovedesc că folosirea Epi-No la tonifierea, dar și la retonifierea perineului, îmbunătățesc pînă la vindecare statusul acestuia (într-o proporție spectaculoasă de peste 90%).

Prin achiziționarea Epi-No de la Active Center, deținătoarele primesc bonus consultanță nelimitată pe perioada folosirii lui.

*Active Center este distribuitor Epi-No autorizat de Texaco și Ministerul Sănătății din România. Epi-No poate fi vizualizat pe www.epi-no.ro și poate fi achiziționat acum prin comandă telefonică, urmând să fie activată și comanda online direct de pe site.

**Colaborăm cu beneficii procentuale la distribuție cu medici ginecologi, medici de familie, moașe,asistente medicale, kinetoterapeuți, etc. 

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa