FitMomInAction la World Class, o experiență nouă și utilă

19 iunie 2019
FitMomInAction la World Class, o experiență nouă și utilă

 

Zilele acestea vom merge la un curs extrem de interesant, pe care îl așteptăm ca pe o experiență nouă și extraodinară. Este vorba despre workshop-ul FitMomInAction, un curs creat exclusiv pentru a ajuta femeile să treacă mult mai ușor prin unele dintre cele mai importante momente ale vieții: perioada sarcinii, antrenamentul din timpul sarcinii, recuperarea după sarcină și nu în ultimul rând revenirea la activitățile obișnuite.
Workshop profesional interactiv cu Giovanna Ventura, profesionist în fitness și sănătate prin sport, nutriționist și consultant pentru numeroase centre de sport din Italia, este conceput pe baza conexiunii dintre corp și psihic, dar și pe importanța mișcării în timpul și după perioada sarcinii.
Așadar, începând cu săptămana viitoare, gravidele care se vor înscrie la Active Center vor beneficia de un „suflu” nou! Experiența noastră cu Giovanna Ventura @ Neuroștiinta devin astfel puncte de referință extrem de importante pentru conceptul Vania Limban & Nașterea Placebo.

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa