Gravidele, vedete la Conferința Moașelor 2017

11 aprilie 2017
Gravidele, vedete la Conferința Moașelor 2017
Later edit:
Și o informație de ultimă oră pentru toate gravidele și mamele care vor veni la eveniment:

Ziua a-3-a, dedicată gravidelor și mamelor, o va avea ca mediator pe Simona Dragomir (Bălănescu), mamă, realizator emisiuni de sănătate la Antena 1 – „Bună dimineața, Sănătate”, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” și realizator radio Itsy Bitsy – emisiunea „Trăiește sănătos cu Simona”. Simona Dragomir devine astfel „ambasador mama” al Asociației Moașelor din România.
Participarea este gratuită, participantele urmând să facă o donație în valoare de 50 lei în beneficiul Asociației Moașelor din România.
***
Dragi gravide și proaspete mame, în perioada 11 -13 mai vă așteptăm la conferința „Rolul moașei în sistemul de sănătate din România”. A treia zi a evenimentului vă este dedicată.
Vom dezbate trei teme foarte interesante, workshopurile fiind susținute de un SOMNOLOG – Somnul bebelușui & copilului mic, de colaboratorii noștri de la HIP HIP, care vor vorbi despre sistemele de purtat bebelușii, și de reprezentatul ACTIVE FAMILY CENTER, despre Tonifierea prenatală &  Retonifiere postnatală a perineului.
La panelul de discuții vor participa reprezentanți ai Maternității ISIS  (Nașterea ca acasă), ai Maternității Medicover (Naștere cu moașa dedicată), colaboratori de la Naște Natural & Q Bebe (Școala părinților responsabili) etc.
La tombola care va fi organizată în această a treia zi a conferinței, Maternitatea Medicover va oferi ca premiu o NAȘTERE asistată de Dr. Cătălin Haiduc, șeful clinicii.  
Vă așteptăm!

ArhiveCopyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa