Hai la seminarul “Beneficiile pompei de sân în alăptare”, la Baby Boom Show

27 August 2021
Hai la seminarul “Beneficiile pompei de sân în alăptare”, la Baby Boom Show

Draga noastră viitoare mamică, dar și draga noastră proaspătă mămică, noi, cei de la NUK România, dorim să te felicităm pentru sarcină și pentru noul membru al familiei voastre. În noul rol, cel de mamă, te vei bucura de o experiență unică și de-a dreptul excepțională, de momente de intimitate, de tandrețe si de iubire, alături de minunea ce îți luminează chipul cu zâmbetul său.

Pe parcursul sarcinii, dar și după naștere, vei experimenta, în fiecare zi, o serie de miracole. Unul dintre ele este producția de laptele matern –  cea mai bună hrană pentru copilul tău, și alăptarea.

Alăptarea este atât de naturală, atât de benefică, dar și complexă, întrucât necesită răbdare și implicare.

De aceea, împreună cu Vania Limban, moașă independentă cu experiență internațională, susținem seminarul “Beneficiile pompei de sân în alăptare”, în cadrul Baby Boom Show –  vineri, 3 septembrie 2021, intre 12:00 – 13:30, unde vom discuta, liber și în detaliu, despre:

  • provocările în alăptare și beneficiile laptelui matern;
  • nevoile mamei, dar și ale bebelușului, în alăptare;
  • situații concrete în care utilizarea unei pompei de sân poate fi o necesitate pentru a asigura bebelușului laptele de care are nevoie;
  • tot ce trebuie să știi pentru a alege, în funcție de nevoile tale și ale bebelușului, pompa de sân potrivită.

Participarea este gratuită.

BONUS: 10%  discount la produsele & serviciile Active Center achiziționate la seminar: cursuri online naștere / tonifiere perinueu / îngrijire bebe/ alăptare, gym online perineu, Epi-No

ArchivesNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa