Implică-te pentru ca mamele și copiii de la Touched să rămână împreună. Donează pentru mamele singure!

15 iulie 2017
Implică-te pentru ca mamele și copiii de la Touched să rămână împreună. Donează pentru mamele singure!


 

Începând cu luna iunie a acestui an, Active Center a demarat un program de voluntariat în parteneriat cu Asociația Touched. Prin intermediul acestuia oferim programe de educație și servicii pre și postnale pentru gravide, mame și bebeluși asistați și ajutați de această organizație.
Fiecare dintre noi poate, însă, să dea o mână de ajutor și să se implice pentru această cauză. Centrul maternal CASA AGAR, inițiativă a Asociației Touched România, oferă ajutor pentru mamele singure sau aflate în situație de risc, cu vârsta între 13 și 29 de ani, care au nevoie de sprijin. Centrul furnizează servicii de asistență pentru mamele care au cel puțin un copil în vârstă de până la un an pe care doresc să îl păstreze, dar care au nevoi financiare, emoționale sau sociale, nu beneficiază de sprijinul propriei familii pentru creșterea copilului, ori s-au confruntat cu situații dificile de ordin fizic, emoțional sau sexual. CASA AGAR le oferă acestor mame singure asistență medicală și psihosocială, sprijin pentru obținerea cărții de identitate a mamei, respectiv a certificatului de naștere al copilului, precum și cursuri practice de îngrijire și educare a copilului; în funcție de situația fiecărei mame, Centrul oferă de asemenea ajutor pentru găsirea unui loc de muncă.
Dacă doriți să contribuiți pentru a ajuta mamele singure asistate de Centrul CASA AGAR să le ofere copiilor lor o viață mai bună, o puteți face fie contribuind cu un sprijin financiar, fie cu donații sub formă de obiecte pentru copii.
Donațiile în îmbrăcăminte, jucării și alte lucruri dedicate mamelor, bebelușilor su copiilor pot fi aduse la Active Family Center sau direct la sediul Touched. Donațiile în bani se pot face în contul Asociației Touched România, str. Badea Cârțan nr. 8, sector 2, București, IBAN: RO35BRDE445SV4279876445, cont deschis la BRD – Societe Generale, sucursala Ștefan cel Mare. Dacă doriți să luați legătura cu Asociația Touched România, o puteți face la telefon 021 211 56 51, 031 405 77 62, sau prin e-mail, la adresa touchedromania@aol.com. Persoane de contact: Simona Pop, Corina Radu.
Gravidele, mamele și bebelușii au nevoie de susținerea noastră pentru a rămâne împreună. Orice donație în bani în contul organizației nonguvernamentale Touched sau sub formă de haine, jucării, biberoane, portbebe, aparat de arosoli este binevenită.
Pentru detalii suplimentare, contactați-ne: Vania Limban 021 222 97 57, 0753 072 902 sau e-mail la office@activecenter.ro.

ArhiveCopyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa