Masajul gravidei și mamei. Dușul înainte și după masaj

9 July 2019
Masajul gravidei și mamei. Dușul înainte și după masaj

Multe gravide întreabă dacă este recomandat dușul înainte sau după masaj.
Înainte de masaj, dușul este foarte bun, pentru că ajută la îndepărtarea de pe corp a prafului, a transpirației, dar și a altor poluanți din mediu. Astfel, nu va mai exista riscul ca acestea să fie introduse în piele odată cu uleiul de masaj. În timpul masajului, pe o piele curată, mâinile terapeutului maseur vor aluneca cu mult mai multă ușurință, permițând fricțiunea pielii cu un maximum de beneficii.
Dușul după masaj nu va influența sau diminua în niciun caz efectul uleiurilor folosite în sesiunea de masaj, pentru că efectul maxim al acestora va fi înregistrat chiar în timpul masajului. Deci, nu trebuie să vă fie teamă să faceți duș după masaj. Este important, însă, să aveți grijă ca apa să nu fie prea caldă, cu atât mai mult în cazul în care aveți tensiune arterială mai scăzută.
La Active Center aveți acum condițiile necesare pentru a face duș înainte / după masaj.
Terapeuții maseuri au experiență în masajul gravidei și al mamei. În prima lună după naștere, la masajul mamei , ei folosesc o tehnică specială de masaj care ajută la repoziționarea organelor din zona genito-abdominală, organe care s-au deplasat în perioada de sarcină datorită creșterii uterului.
Programare masaj la recepție; prin telefon 021 222 97 57; 0753 072 902; pe mail: office@activecenter.ro
Sursa foto: pixabay.com

ArchivesNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa