Moaşa, mâna care îndrumă gravida ferm, dar blând, pe un drum necunoscut

25 august 2020
Moaşa, mâna care îndrumă gravida ferm,            dar blând, pe un drum necunoscut

Moaşa este profesionista care lucrează nu doar cu mâinile, ci şi cu sufletul. Ea este alături de gravidă în sarcină, la naştere şi după, acordând îngrijiri şi nou-născutului normal.  Îngrijirile pe care le oferă ea depăşesc sfera unei profesii obişnuite, o moaşă adevărată având carismă, dăruire şi multă multă răbdare.

Pentru un suport complet, ideal este să apelaţi la ajutorul unei moaşe încă de la începutul sarcinii. Asta pentru că ea este acea mână care vă ţine strâns şi totuşi delicat, pentru a vă îndruma pe acest drum necunoscut. Alături de restul echipei medicale, moaşa este un real sprijin atât în cele 9 luni de sarcină, cât şi la naştere şi apoi în perioada de lăuzie. Şi dovadă o stau mesajele pe care le primesc în urma cursurilor pe care le susţin.

RG mi-a scris, de curând: “ Sesiunea de astăzi ne-a oferit, într-adevăr, o imagine completă a ceea ce înseamnă Mindfulness Movement. Doamna Vania ne-a oferit cu căldură sfaturi importante din cunoştinţele şi experienţa dânsei pentru a ne pregăti pentru perioada nașterii, atât prin exerciții fizice, cât și mintale. A fost un moment relaxant, ce ne-a dus cu gândul fix la momentul naşterii şi mi-aş dori ca, în acel moment, să-mi aduc aminte de sfatul oferit azi: ,,Îmi asum naşterea, da, pot!”
Vă mulțumim mult pentru cadoul oferit mămicilor cuprinse de teamă și frică de ce le așteaptă în momentul nașterii. Cu siguranță, prin practicarea regulată a acestor exerciţii, orice viitoare mămica poate depăși momentele grele ale naşterii”.

Pentru toate viitoarele mame care îşi doresc să nască natural, am pregătim o gamă completă de cursuri care le vor ajuta să facă, din experienţa naşterii, o experienţă înălţătoare. Este vorba despre:

 • Naşterea asumată! Da, pot! – pregătirea corpului pentru o naştere naturală mai uşoară şi cu mai puţine dureri, în deplin control
 • Perineum gym – tonifierea perineului pentru o naştere naturală fără epiziotomie şi/sau rupturi şi retonifierea după naştere pentru o viaţă intimă şi o sănătate urogenitală fără probleme
 • Masaj gravidă – detensionează şi oferă elasticitate pielii, deci mai multă încredere în gravida speriată de kilogramele în plus – îi oferă relaxare ei şi copilului din burtică, învăţând în acelaşi timp cum să-şi facă masaj în timpul travaliului pentru atenuarea durerilor
 • Alăptarea – paşii unei alăptări
 • Masaj & Gym Bebeluş –  pentru stimularea dezvoltării motorii a bebeluşului în primele 6 luni de viaţă

Pentru mai multe detalii despre aceste cursuri, vă invit să intraţi pe www.activecenter.ro. De asemenea, nu ezitaţi să mă contactaţi pe paginile de Facebook Moaşa Vania şi Active Center sau la sediul Active Center, acolo unde putem sta de vorbă faţă în faţă. În plus, nu uitaţi că, în fiecare marţi, la De vorbă cu Moaşa Vania LIVE, am invitaţi de excepţie de la care avem împreună ce învăţa!

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa