Nașterea asumată "Da, pot". Durerea la naștere. Legea 3 R & Metoda Silva. “Au şi vai”

28 august 2017
Nașterea asumată "Da, pot". Durerea la naștere. Legea 3 R & Metoda Silva. “Au şi vai”

Mă preocupă de mulți ani abordarea durerii la naştere dintr-o perspectivă non medicalăDupă experienţe şi mii de ore petrecute ca moaşă în urmărirea travaliilor multor gravide, am înţeles pentru atenuarea durerii în travaliu trebuie existe o abordare holistică alternativă, care excludă metodele medicalizate atunci când totul decurge normal.
Astfel am pornit pe un drum în care, pe de o parte mi-am folosit experienţă profesională şi am definit o lege a naşterii, iar pe de altă parte am urmat un curs de dezvoltare personală care m-a ajutat răspund întrebărilor mele legate de ce se întâmplă cu undele cerebrale în stare de vegehe & somn în relaţia cu durerea din travaliu, cum poate funcţiona autocontrolul pentru o gravidă în timpul travaliului şi cum poate poate fi el folosit în asemenea momente.
Concluziile la care am ajuns sunt orice gravidă cu o sarcina normală poate apela la metode alternative non invazive, care nu pun în pericol sănătatea mamei şi copilului la naştere.
Cele două metode pe care eu le dezbat în Modulul NAŞTEREA ASUMATĂDA, POT” pe care-l susţin la Active Center sunt :
1. LEGEA CELOR 3 R adoptată de majoritatea gravidelor care au urmat cursul, cu un impact deosebit din punct de vedere psihoemoţional în momentul declanşării travaliului.
2. METODA SILVA cu câteva principii de baza, pe care le-am studiat şi apoi adoptat după absolvirea cursului, introducându-le în modulul meu de pregatire pentru naştere:
o Poarta de control a durerii “Au şi Vai
o Afirmaţiile pozitive
o Oglida minţii
o Anestezia mănuşii
Detalii şi înscriere pentru urmaltorul curs de pregătire la Recepţia Active Center: 021 222 97 57, 0753 072 902,  sau pe adresa de mail office@activecenter.ro.

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa