Naşterea asumată, da pot

Curs pentru gravide și viitori părinți cu Vania Limban, moașa ta de suflet

Dacă vrei să naști natural
atunci acest curs este pentru tine!

Cursul are loc în următoarele date: 27 septembrie (11:30 – 13:30)

Înscrie-te la curs

Naşterea asumată, da pot

Bine ai venit pe pagina mea! Dacă eşti aici, înseamnă că vei deveni, în curând, mămică! Felicitări! Te aşteaptă clipe minunate alături de puiul tău! Dar bucuria maternităţii trebuie să înceapă din timpul sarcinii, completată de momentul naşterii şi crescută, clipă de clipă, tot restul vieţii!

Aici te voi ghida, pas cu pas, aşa încât să ai cele mai minunate experienţe. Îţi voi împărtăşi din cunoştinţele şi experienţa mea de moaşă şi te voi învăţa să conştientizezi prezenţa bebeluşului în burtica ta clipă de clipă, să creezi o legătură cu el, dar şi să-l aduci pe lume în mod natural, cu ajutorul cursului „Naşterea asumată, da pot”. Naşterea nu trebuie să fie traumatizantă! Ba dimpotrivă! Naşterea va fi cea care îţi va scoate la iveală puteri nebănuite, care te vor împlini ca femeie!

Durata cursului: 4 săptămâni; 1 sesiune/săptămână, 2 ore/sesiune

Unde: online folosind platforma „Zoom” (primeșți e-mail cu ID & parola după înscriere)

Prețul cursului: 1000 lei

În ce constă: 4 sesiuni info & demo: Nașterea asumată & Legea celor 3R; Durerea & Respirație; Poziții & Masaj în travaliu; Relaxare & Semne care anunță nașterea

“Cursul Nașterea asumată, da pot” te va ajuta să capeți toate abilitățile de care ai nevoie pentru o naștere mai ușoară, mai rapidă și cu mai puțină durere.

Bonus: O sedință de  consultanță online cu Moașa Vania

gravidă

Înscrie-te la curs și vei primi gratuit

Ebook-ul "Nașterea Asumată"

Ebook-ul "Plan de naștere Andaluzia"

Vania Limban

Hai să facem cunoştinţă!

Eu sunt Vania Limban, moașă senior, consultant în tonifierea mușchii intimități pentru naștere și retonifiere după şi consultant în alăptare.

Am absolvit Facultatea de Moașe în cadrul Universităţii Vasile Goldiș din Arad. Am beneficiat de dezvoltare profesională la universități și maternități din Marea Britanie, Scoția, Statele Unite ale Americii, Belgia, Olanda, Franța şi Philippine.

De asemenea, am beneficiat de un training complet de Naștere în apă cu Dr. Hermann Ponette, la cea mai faimoasă maternitate din Europa, Oostende (Belgia).

În paralel cu activitatea în Spitalul Universitar din București – Sala de nașteri, în 2001 am înființat Active Center SRL (primul centru înființat de o moașă în Romania), centru de pregătire holistică pentru naștere: cursuri naștere, îngrijire bebeluși, gimnastică gravide, masaj, etc. Din 2010 am renunțat la activitatea din Spitalul Universitar și am devenit prima moașă independentă din România. Din acel moment, m-am dedicat activităților de la Active Center și am colaborat cu Maternitatea Regina Maria pentru nașteri naturale și nașteri în apă. Acum colaborez cu Mediplus – Centru de Excelența pentru Sănătatea Femeii și Maternitatea Medicover . În 2019, am lansat Cursul „Nașterea asumată, da pot”, care face și subiectul unei cărți. Este o metodă de pregătire pentru naștere, cu o abordare nouă, în care tiparele mentale și mindfulness-ul se împletesc cu relaxare, poziții și masaj, pentru o experienţă magnifică a momentului aducerii pe lume a bebeluşului.

FAQ

Q: Când este recomandat să începi cursul ? Din săptămâna 27/ 28 de sarcina; vei avea timp să-ți sedimentezi toate cunoștințele și abilitățile dobândite.
Q: Este eficient cursul? Da, pentru că devii sigura pe tine și știi cum să faci fată durerii din timpul travaliului, fară să-ți fie frica, folosindu-ți resursele personale în corelație cu forța de gravitație, apa caldă la o anumită temperatură, altele

Testimoniale

Andreea Pop, psiholog clinician, psihoterapeut

De la Moașa Vania, am aflat despre 3 resurse pe care știam că le am, dar care au avut nevoie să fie un pic stimulate și dezvoltate. Ea îi numește cei 3R – Relaxare, Răbdare și Respirație – este ceea ce m-a ajutat foarte foarte mult în procesul nașterii. (…)Pe lângă răbdare pot spune că m-a ajutat enorm și încrederea că lucrurile au ritmul lor, că fac tot ceea ce ține de mine și că va fi totul bine în final. Relaxarea este următoarea resursă de preț și începe în primul rând cu relaxarea mentală – a-mi focusa mintea pe ceea ce am de făcut în momentul prezent, să nu o las să-mi tensioneze și corpul cu gânduri stresante – și apoi cu cea fizică prin momente de detensionare între contracții și organizarea unui mediu confortabil.

Și, nu în ultimul rând, respirația – o resursă extrem de importantă pe care aș încadra-o ca fiind cea mai importantă în cazul meu. Am folosit una dintre respirațiile învățate de la moașa Vania, numită vântul de primăvară, pe fiecare contracție și asta m-a ajutat să trec mai lin prin aceste valuri de contracții. (…) Momentul expulziei pentru mine a fost magic!

Sper ca povestea mea să inspire și vreau să recomand tuturor să participe la măcar un curs de pregătire!

Maria Mirela Dan

O cunosc pe Vania de 14 ani, o recomand cu cea mai mare încredere. M-a ajutat şi îndrumat în 3 sarcini şi datorită ei am născut natural şi fără anestezie. Am înţeles ce înseamnă durerea şi cum o putem gestiona. Orice mămică trebuie să aibă o persoană calificată care să o îndrume şi să o ajute în aceste situaţii, iar eu o recomand cu drag pe Vania! „

Laura Milentina, Franţa

Am început cursurile online cu moaşa Vania în săptămâna 34 de sarcină. Toate lucrurile pe care mi le-a prezentat mi-au fost de mare ajutor. O naştere uşoară şi naturală, controlul emoţiilor şi pregătirea pentru întâmpinarea bebeluşului sunt doar câteva dintre subiectele pe care le-am abordat pe perioada acestor cursuri. (…) Deşi naşterea este diferită pentru fiecare dintre noi, sunt convinsă că ceea ce se regăseşte în aceste cursuri este exact ceea ce orice viitoare mămică are nevoie pentru un parcurs excelent”.

Raluca Bocai

Am trei naşteri naturale, dintre care ultimele două cu moaşa Vania. Am urmat cursurile „Naşterea asumată, da pot” şi am făcut exerciţii pentru tonifierea perineului. Nu am avut rupturi sau epiziotomii. Am născut cu perineu intact, deşi cel de-al treilea bebeluş avea 4 kg la naştere. Am reuşit, sub îndrumarea Vaniei, să-mi controlez durerea şi recomand din suflet cursul „Naşterea asumată, da pot”.

Violeta Bivol
In primul rând, consider ca este esențial ca orice gravida sa aibă cunoștințe (măcar minime) referitoare la sarcina si naștere. Cu cat suntem mai bine informate, cu atât suntem mai relaxate, evitam stresul inutil si ne pregătim pt o naștere fără complicații si fără surprize neplăcute.
Mi-a plăcut ca in Cursul „Nasterea asumta, da pot” au fost adunate informații utile si corecte din punct de vedere medical, într-o maniera destul de concentrata. Poate ca majoritatea acestor informații se găsesc si pe diverse site-uri pe internet, însă cu siguranță este nevoie de mult timp si experiență pt a ajunge la informațiile concise incluse in acest curs.
Recunosc ca la prima ședință mi s-a părut ca se pune prea mult accent pe „încrederea in sine si starea de spirit a gravidei”, însă apoi am înțeles cat de mult pot influenta sau facilita acestea parcursul travaliului si implicit nașterea. 

In a doua ședință a cursului am aflat „renumitele tehnici de respirație recomandate a fi puse in practica in perioada activa a travaliului”. Tot in cadrul cursului am aflat ca este esențial ca orice gravida sa știe sa aleagă momentul in care trebuie sa fie la maternitate. Nu este de dorit ca aceasta sa intre in panica si sa ajungă inutil la maternitate cu mult timp înainte de declanșarea nașterii, însă nici nu trebuie sa prelungească prea mult plecarea la maternitate întrucât poate pune in pericol viața ei si a bebelușului ei pe care îl așteaptă sa se nască sănătos.
Mi-a plăcut si faptul ca la curs am primit exemple practice, de exemplu, poziții nerecomandate in sarcina si naștere care pot pune in pericol sănătatea bebelușului cat si poziții recomandate a fi puse in practica întrucât pot ameliora durerile nașterii.
Consider ca acest curs mi-a dat ocazia de a avea un start bun in pregătirea mea pt naștere, proces pe care acum îl aștept cu si mai multa încredere in mine : )

Netopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa