Participăm la "Mami Next Level!". Nu rata tombola și premiile oferite de noi

24 October 2018
Participăm la "Mami Next Level!". Nu rata tombola și premiile oferite de noi

Ești mamă și simți că viața alături de familie, deși perfectă, te-a acaparat atât de puternic încât nu mai știi cum e să fii din nou tu? Ești mamă și tânjești la câteva momente doar pentru tine, iar când le-ai găsit, nici nu mai știi exact ce să faci cu ele? Ești mamă si nici măcar nu-ți mai amintești când ai ieșit ultima oară cu fetele? Ești mamă și simți că ceva trebuie schimbat, iar asta începând chiar de … ieri?
Mami Next Level! este un eveniment pentru femeia din fiecare mamă, un workshop gratuit, conceput de 3 mame cu scopul de a te reconecta cu tine, de a-ți aduce aminte că înainte de a fi mamă sau soție, a existat femeia…
Ne vedem miercuri, 24 octombrie, începând cu ora 18:30, la Ceainăria Green Tea (strada Dr. Burghelea, nr. 24, sector 2, București). Rezervă-ți locul acum, aici, pentru că avem doar 30 disponibile.
Printre micile sesiuni de răsfăț și alte surprize pe care partenerii evenimentului le-au pregătit pentru mămicile participante la #MamiNextLevel se află și 4 ședințe de Perineum Gym și 3 de masaj de relaxare ce vor fi oferite ca premii ale tombolei de Vania Limban – moașă & consultant sănătate perineală la Active Center & Petrineum Studio.
Dacă vrei să te întâlnești personal cu moașa Vania și să câștigi premiile oferite de noi, ne vedem la #MamiNextLevel!
 

ArchivesNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa