Politica de livrare şi retur

POLITICA DE LIVRARE

Livrarea produselor se va face prin intermediul Fan Courier in urmatoarea zi de miercuri de la plasarea cu succes a comenzii, oriunde pe teritoriul Romaniei. In eventualitatea unei urgente, comunicate furnizorului la adresa de e-mail office@activecenter.ro sau numar de telefon (+4) 0753 072 902 livrarea se poate realiza in urmatoarea zi lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii.

Tariful de livrare per colet va fi calculat automat la finalizarea comenzii, in functie de zona de livrare.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa contacteze clientul. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare clientul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul https://activecenter.ro, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari. Astfel, suma achitata de catre client va fi returnata in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor la sediul https://activecenter.ro. Adresa de livrare a produsului se va confirma impreuna cu consilierul clienti https://activecenter.ro, prin e-mail la adresa office@activecenter.ro sau telefonic la (+4) 0753 072 902.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare perfecta confirmata prin semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada incheierii contractului de vanzare-cumparare, conform legislatiei romanesti in vigoare.

https://activecenter.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de https://activecenter.ro, impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

POLITICA DE RETUR

Pentru a putea returna un produs va rugam sa aveti in vedere faptul ca, din motive de igiena intima, produsul achizitionat poate fi returnat doar in eventualiatea in care acesta este lipsit de conformitate. Astfel, consumatorul poate returna produsul achizitionat in termen de 7 zile de primirea comenzii. Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre https://activecenter.ro.

Daca produsul returnat nu este deteriorat, insa are semne clare de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente: factura (original sau copie); si formularul de retur completat.

Orice înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

– Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

– Legea nr. 449/2003

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR – 021 9551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@activecenter.ro sau la numarul de telefon (+4) 0753 072 902

Program de lucru:
Luni-Vineri: 09:00-18:00

Netopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa