Sarcina şi oul de jad

31 august 2017
Sarcina şi oul de jad

O întrebare frecventă pe care mi-o pun gravidele şi mamele este cea legată de folosirea oului de jad în perioada de sarcină pentru tonifierea perineului sau după naştere pentru retonifierea lui.
Da, oul de jad se poate folosi în sarcină începând cu luna a-3-a până la sfârşitul lunii a-7-a inclusiv, doar dacă sarcina nu este cotată având vreun risc, şi/sau dacă nu există o infecţie vaginală.
În lunile 8 și 9, deoarece colul uterin începe sufere unele modificări şi devine mai sensibil, nu este recomandată folosire oului de jad.  După naştere, în primele 6 săptămâni, când uterul îşi revine la normal şi colul uterin se închide, sunt recomandate doar exerciţiile kegel & perineum fit.
Odată cu terminarea perioadei de lăuzie, după vizită la medicul ginecolog şi acordul acestuia pentru reînceperea vieţii intime, se poate folosi oul de jad pentru retonifierea perineului.
NB. Practica oului de jad datează de peste 2000 de ani. În China antică, unde a fost ţinută în secret o perioada îndelungată, ea era folosită doar de împărătesele şi concubinele asiatice pentru a le menţine tinere, frumoase pline de energie şi cu o sexualitate activă. Exerciţiile cu oul de jad tonifică musculatura intimă, echilibrează hormonal, trezesc energia feminină, amplifică pasiunea şi libidoul.
Comandă acum ou de jad nefrit (cel mai pur jad din lume) cu certificate de garanţie la Active Center: 021 222 97 57, 0753072902, office@activecenter.ro.

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa