Active Center Services

Flexible schedule for online/offline courses, sessions, by calling 0753 072 902 or e-mail: office@activecenter.ro)
Produsele si serviciile Active Center pot fi achizitionate folosind Voucherele Materna
Cere informații

Masajul Bebelușului (Video)

*Ședințe Masaj & Bebeluș la Active Center *Video Masajul Bebelușului Magazin *Grup de suport online  - Ocazii de conectare și întâlniri cu alte mame, astfel încât ele să se poată sprijini reciproc și să-și  împărtășească experiențele lor.

80 lei

Vezi detalii

Curs: "Bunica up-to-date"

Este important ca bunicii să se pună la punct cu noile tehnici legate de modul de îngrijire a unui bebeluș pentru a asigura siguranța și bunăstarea bebelușului, pentru a fi la curent cu schimbările în practicile de îngrijire și pentru a menține o relație bună cu părinții.Acest curs este pentru ei. *Sesiune online cu moașa.

500 lei

Vezi detalii

Curs “Nașterea asumată, da pot”

Cursul ajută femeile însărcinate și partenerii lor să se simtă mai încrezători și mai pregătiți pentru procesul de naștere, să își asume deciziile și opțiunile, să asimileze tehnici de respirație și relaxare, de alimentație și nutriție și să aibă o experiență cât mai pozitivă și sănătoasă posibil, împreună. *BONUS: 1 Sesiune Cadou Consultanță cu Moașa la Active Center, sau online pentru gravidele din țară/ străinătate.

* Cursul are loc în următoarele date: 12 iulie, 9 august: 11:30-13:30 * 

1.250 lei

Vezi detalii

Curs Mindfulness Naștere

Urmarea unui curs de mindfulness pentru viitoarele mămici poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea mentală și emoțională a acestora, ajutându-le să se concentreze pe prezent, să-și reducă anxietatea și stresul și să-și pregătească mintea și corpul pentru naștere. În plus, este o abilitate de viață care poate fi utilizată dincolo de naștere, echipând tânăra mămică cu o capacitate unică de a rezolva situații dificile care sunt în afara controlului său, reducând în același timp stresul și anxietatea.   * Curs online cu moașa mindfulness

300 lei

Vezi detalii

Curs Info Q&A Perineu (online)

Un curs de informare despre perineu poate aduce numeroase beneficii unei mame gravide, inclusiv îmbunătățirea sănătății perineului, reducerea durerii și creșterea încrederii în sine în timpul nașterii, menținerea perineului intact la naștere îmbunătățirea vieții sexuale după naștere și reducerea stresului și anxietății. *Curs online cu moașa consultant tonifiere perineu pentru naștere si retonifiere după naștere.

* Cursul are loc în fiecare miercuri între orele 16:00 - 17:30

250 lei

Vezi detalii

Curs Îngrijire bebeluș (online)

Un curs de îngrijire a bebelușului extreme de atractiv pentru tinerele mame prin abordarea unor subiecte relevante și prin includerea unor activități interactive și practice. Tinerele mame învață practic cum să facă baie bebelușului, cum să facă masaj și gimnastică acestuia, asimilând în același timp informații importante legate de somnul, plânsul și comunicarea senzorială a celui mic.

1.250 lei

Vezi detalii

Curs Alăptare

Cursurile de alăptare pot ajuta viitoarele mame să dobândească mai multă încredere în abilitățile lor de alăptare și să fie mai bine pregătite pentru a face față provocărilor generate de această activitate și pentru a avea o experiență de alăptare pozitivă. *Curs online cu moașa, consultanță în alăptare. *Consultanta alaptare la Active Center sau online pentru garvidele din tara sau strainatate

300 lei

Vezi detalii

Curs Primul Ajutor Bebe (online)

Un curs de acordare a primului ajutor pentru un copil între 0 și 3 ani poate aduce numeroase beneficii părinților sau îngrijitorilor, printre care creșterea încrederii în sine, reducerea stresului și anxietății, protejarea sănătății copilului, reducerea riscului de complicații și îmbunătățirea relației cu copilul. *Curs online susținut de medic pediatru. Se acordă taticului atestat de participare.

300 lei

Vezi detalii

Consultanță Doula

Discuții personalizate one-to-one cu moașa, pe probleme opționale alese de gravidă /mamă: sarcina, naștere, perineu, îngrijire bebe, altele.

200 lei

Vezi detalii

Consultanță Perineu

Discuții personalizate one-to-one cu moașa, pe probleme opționale alese de gravidă /mamă: sarcina, naștere, perineu, îngrijire bebe, altele.

250 lei

Vezi detalii

Consultanță Alăptare

Discuții personalizate one-to-one cu moașa, pe probleme opționale alese de gravidă /mamă: sarcina, naștere, perineu, îngrijire bebe, altele. Online sau offline 1 ședintă

250 lei

Vezi detalii

Consultanță Sarcină

Discuții personalizate one-to-one cu moașa, pe probleme opționale alese de gravidă /mamă: sarcina, naștere, perineu, îngrijire bebe, altele.

250 lei

Vezi detalii

Gimnastică Perineu (online)

Gimnastica perineului pentru gravide este o modalitate eficientă și sigură de a îmbunătăți fexibilitatea si elisticitatea perineului pentru nastere, sănătatea și confortul ei la nastere, cu condiția să fie efectuat de un terapeut calificat și cu experiență în masajul prenatal. !!!Este important ca gravida să discute cu medicul ei înainte de a începe orice tip de masaj, pentru a se asigura că este sigur și adecvat pentru starea ei de sănătate. * Ședințele de gymnastiperineu  oline  sunt sustinute de moasa, consultant gimnastică tonifiere/retonifiere  perineu

* Programul are loc în fiecare miercuri între orele 17:30-18:30

300 lei600 lei

Vezi detalii

Baby Home Spa

Cursul include activități practice, cum ar fi demonstrații despre cum să schimbi un scutec sau cum să îmbăiezi un bebeluș *Curs online cu moașa

300 lei

Vezi detalii

Masaj Gravida

Masajul pentru gravide este o modalitate eficientă și sigură de a îmbunătăți sănătatea și confortul femeii gravide, cu condiția să fie efectuat de un terapeut calificat și cu experiență în masajul prenatal. !!!Este important ca gravida să discute cu medicul ei înainte de a începe orice tip de masaj, pentru a se asigura că este sigur și adecvat pentru starea ei de sănătate. * Ședințe de masaj la Active Center efectuate de o terapeută specializată în masajul gravidei/ mamei, după naștere.

200 lei900 lei

Vezi detalii

Masaj & Gym Bebeluș

*Ședințe Masaj & Bebeluș la Active Center *Video Masajul Bebelușului Magazin *Grup de suport online  - Ocazii de conectare și întâlniri cu alte mame, astfel încât ele să se poată sprijini reciproc și să-și  împărtășească experiențele lor.

80 lei560 lei

Vezi detalii

Online classes

Info Perineum Q&A – Prenatal Toning methods to avoid perineal tears and episiotomia during childbirth. Postnatal perineal toning for a sex life without problems and / or uro-genital health (urinary incontinence weakened vagina, prolaps, hemorrhoids): exercises, perineal massage, the Epi-No device, jade egg (1 session).

Assumed birth, yes I can and the Law of the 3 Rs – birth preparation course: pain, breathing, positions, massage, relaxation, labor signs (4 sessions)

Breastfeeding – breast preparation; mother issues; baby issues (1 session)

Baby care: bath, massage, gymnastics, baby sleeping, baby home spa, baby senses – calming a crying baby and triggering the soothing reflex (4 sessions)

First aid for babies 0-3 years old, pediatrician-led course & attendance certification for fathers (1 session)

Online Gym

Perineum gym: kegel exercises, perineum fit for toning / re-toning the perineum

Mindful movement: exercises to prepare the body and mind for an easier, faster, and less painful conscious childbirth

Midwife online / offline counseling

Expectant mothers counseling: pregnancy, childbirth

New mothers counseling: breastfeeding, perineal re-toning

Baby care counseling

Online / offline Doula counseling

(Active Center – at Age Sense and Mediplus)

Emotional, practical and knowledge support for pregnant women and new mothers

Baby massage

(Active Center – at Age Sense)

Recommended from the baby’s first month for psychomotor development, torticollis, minor feet abnormalities, other issues

Massage for pregnant women / new mothers

(Active Center at Age Sense)


Pregnant women: relaxation, improvement of peripheral blood / lymph flow

Mothers: pelvic abdominal organ repositioning, breast massage to stimulate lactation, toning and body relaxation

Live

Talking to Vania Limban, your heart’s midwife”

Tuesday at 18:30, on the Moasa Vania Facebook page (ZOOM)

Interactive discussions with guests about childbirth, perineum, baby care, breastfeeding from a traditional and/or modern perspective using state-of-the-art techniques and methods

Netopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa