Servicii recomandate de Moașa Vania

Programarea la sedintele online / offline se face flexibil prin telefon 0753 072 902, sau e-mail: office@activecenter.ro

Consultanță Nutriționist

Nutriție sănătoasă în sarcină și în perioada de alăptare. Diversificare hrană bebeluș – ușoară și fără probleme

Elena Coșbuc

Nutriționist

Specialist și coach în nutriție. Cursurile ei ajuta gravidele și mamele să conștientizeze rolul hranei consistente și sănătoase în sarcina și după naștere în perioada de alăptare. Legat de diversificarea hranei bebelușului Elena propune un plan care respectă nevoile personalizate ale fiecărui bebeluș în parte.

Yoga

Pentru o stare de bine corporală și emoțională în perioada de sarcină și după naștere.

Anca Amariei

Terapeut yoga

Primul terapeut yoga din Romania acreditat de către IAYT (Asociația Internaționala a Terapeuților prin Yoga), la Institutul de Terapie prin Yoga din Amsterdam. Ea susține sesiuni de yoga pre și postnatal care ajută la atenuarea tensiunilor și durerilor, la o mai buna relaxare a mamei și copilului, dar și la o nașterea mai ușoară.

Consultanță cu Medic Pediatru

În perioada de sarcină, cursul de prim ajutor pentru bebeluș & copil max 3 ani; după naștere recomandari și consultatii la cabinet, sau la domiciliu.

Dr. Larisa Chiriac 

 Medic Pediatru

Psihoterapie CBT. Practici somatice. Mindfulness

Terapie CBT (Cognitiv Comportamentală) pentru frici, emoții, anxietate legate de naștere, relație intimă după naștere. Depresie postnatală.

Gwenola Enciu

Psihoterapeut

Gwenola consideră că terapia cognitiv comportamentală este un instrument perfect de ghidare pentru fricile pe care le pot avea gravidele și mamele: frica de naștere, frica de alăptare, frica de a nu se descurca că mame cu bebelușul, altele. Sesiunile ei de terapie oferă susținere și siguranță, ajutand la reconstruirea încrederii și echilibului de care acestea au nevoie.

NB. Sesiunile de consultanță / coaching/ psihoterapie / gym/ yoga se derulează flexibil online/offline, one-to one sau in grup.

Netopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa