Ce poți face dacă eşti proaspătă mămică şi ai semne de perineu slăbit după naştere

3 iulie 2017
Ce poți face dacă eşti proaspătă mămică şi ai semne de perineu slăbit după naştere
Ca moaşă, îţi pot spune că a avea grijă de perineu după naştere este la fel de important pentru sănătatea corpului  ca a bea apă zilnic.
Muşchii planşeului pelvi-perineal sunt responsabili de bunul mers al unor funcţii fiziologice ale corpului, pe care un perineu slăbit le poate afecta uneori foarte grav: micțiunea (când faci pipi), defecaţia (când ai scaun), viaţa intimă, o viitoare naştere.
Centrul de Sănătate Intimă www.centruldesanatateintima.ro îţi recomandă să ai grijă de perineul tău respectând următorii pași:

  • Pasul 1: programează-ți o consultaţie la Dr Niculescu Iosif, medic specialist uroginecologie, pentru evaluarea statusului perineului tău.
  • Pasul 2: stabilește o întâlnire cu moașa Vania pentru a decide împreună, în funcție de statusul perineului tău, planul  personalizat de retonifiere perineală.
  • Pasul 3: participă la  o ședință „Info Q&A Perineu” pentru a afla cum poate fi afectat perineul la naștere și metodele prin care el poate fi retonifiat (gimnastică perineală, epi-no, ou de jad, masaj vaginal).
  • Pasul 4: achiziționează un pachet Perineum Fit cu 10 ședințe de gimnastică perineală.

Durata programului de retonifiere perineală este de 3-6 luni.

ArhiveCopyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa