Tonifiere perineală

Perineul, centrul feminităţii tale!

Perineul este o zonă complexă, sensibilă și vitală pentru ca tu să fii o femeie adevarată, împlinită și activă la orice vârstă.
În general, femeile cer foarte multe de la perineul lor pentru că își doresc:

– sănatate cotidiană
– naștere naturală usoară
– recuperare rapidă după naștere
– evitarea sau rezolvarea incontinenţei urinare
– viaţă sexuală satisfacătoare la orice vârstă

Active Family Center este primul centru de îngrijire & tonifiere a perineului din România, care are un pachet de cursuri și servicii recomandate tuturor femeilor,
indiferent de etapa de viaţă în care se află (sarcină, după naștere, menopauză, după operaţii ginecologice),
ajutându-le să își tonifice perineul, să își redobândească sau să își menţină statusul lui de sănătate, esenţial pentru o viaţă împlinită.

Program prenatal/postnatal de tonifiere perineala

Sesiune educationala: Info Q&A Perineu

Gimnastică perineală:
-Perineum Workout
-Perineum Fit

Beneficii: nastere cu perineu intact; reluarea unei vieţi sexuale fără probleme după naştere; prevenirea incontinenței urinare, a prolapsului de organe uro-genitale; reducerea hemoroizilor.

Perioada recomandată: Este recomandat gravidelor in perioada de sarcina de la 12 sapatamani si proaspetelor mame de la 6 saptamani de la nasterea naturala sau 2 luni de la nastera prin operatia de cezariana.

Dispozitivul Epi-No

Numarul 1 in lume datorita celor trei calitati: tonifiere perineu pentru nastere si dilatare pana la marimea unui cap de copil, retonifiere perineu dupa nastere, masurarea gradului de tonifiere; nu necesita prezenta unui cadru medical (medic, moasa, kinetoterapeut).

Metoda constă în exerciții efectuate cu dispozitivul Epi-No de contractură a perineului, dar și de dilatare progresivă a orificiului vaginal până la mărimea unui cap de făt, ceea ce face posibilă într-un procent foarte mare nașterea cu perineu intact sau reduce major riscul rupturilor sau epiziotomiei la naștere facand posibila nasterea cu perineu intact.

Beneficiile exercițiilor cu Epi-No: 

  • Practicarea exercițiilor de tonifiere a perineului cu Epi-No în perioada de sarcină ușurează nașterea, deoarece perineul capătă un grad mare de flexibilitate și elasticitate.
  • După naștere, practicarea retonifierii perineului pe o perioadă de 6 luni asigură, în proporție de 90%, recuperarea și refacerea tonusului perineului, reluarea unei vieți sexuale normale și o sănătate uro-genitală fără probleme (incontinență urinară, prolaps de organe uro-genitale sau alte probleme).

Perioada recomandată: 

  • Prenatal, exercițiile de tonifiere sunt recomandate începând din săptămâna a 12-a de sarcină; exercițiile de dilatare a orificiului vulvar sunt recomandate din săptămâna a 37-a de sarcină.
  • Postnatal se începe programul după terminara perioadei de lăuzie ( 6 săptămâni după naștere).

Pentru detalii despre Epi-No va rugăm sa vizitați și site-ul dedicat: www.epi-no.ro

Netopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa