Epi-No

www.epi-no.ro
Metoda constă în exerciții efectuate cu dispozitivul Epi-No de contractură a perineului, dar și de dilatare progresivă a orificiului vaginal până la mărimea unui cap de făt, ceea ce face posibilă într-un procent foarte mare nașterea cu perineu intact sau reduce major riscul rupturilor sau epiziotomiei la naștere.

Beneficiile exercițiilor cu Epi-No: practicarea exercițiilor de tonifiere a perineului cu Epi-No în perioada de sarcină ușurează nașterea, deoarece perineul capătă un grad mare de flexibilitate și elasticitate. După naștere, practicarea retonifierii perineului pe o perioadă de 6 luni asigură, în proporție de 90%, recuperarea și refacerea tonusului perineului, reluarea unei vieți sexuale normale și o sănătate uro-genitală fără probleme (incontinență urinară, prolaps de organe uro-genitale sau alte probleme).
Perioada recomandată: exercițiile de tonifiere sunt recomandate începând din săptămâna a 12-a de sarcină; exercițiile de dilatare a orificiului vulvar sunt recomandate din săptămâna a 37-a de sarcină. Postnatal se începe programul după terminara perioadei de lăuzie ( 6 săptămâni după naștere).
 
 

Netopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa