Oul de Jad

Metoda folosita in Asia de 2000 de ani.
Practica oului de jad a fost tinuta in secret si folosita doar de concubinele si imparatesele asiatice pentru a le tine santoase, pline de energie si cu o sexualitate activa.

 
Folosirea oului de jad ajuta femeia sa-si imbunatatesca sanatatea sprituala si fizica, aduce echilibru interior si tandrete. Femeia isi constientizeaza energia interioara feminina si se conecteaza cu ea.
Prin activarea muschilor folosind oul de jad femeia poate genera si activa energia Chi (energia sexuala sau energia vitala).Femeile care folosesc acesta practica isi rezolva multe probleme de santate deorece au parte de mai multa energie Chi, care aduce stare de sanatate, un aer de “tinerete”.Femeia pierde o mare cantitate de energie prin prin organele genitale, deoarece tonusul muschilor vaginului, ai celor din jurul uterului si muschii vezicii urinare este prea slab. Practica cu oul de jad inchide aceasta poarta, conservand energia interna.
Practica exercitiilor cu oul de jad intareste muschii vaginali, ovarele, uterul, vezica urinara si toate organele si fasciile (tesuturile de legatura) din abdomenul inferior, deoarece atrage energia sexuala spre organe.O vezica sau un uter ptozat pot reveni gradat la pozitia corecta. Practica regulata reduce/elimina problemele menstruale.Exercitiul cu oul mareste capacitatea orgasmica a femeilor.
Efecte:
Tonifica musculature pelviperineala superficiala (muschii ridicatori anali).
Tonifica musculatura vaginala profunda (muschii bulbo-cavernosi) ajutand la imbunatatirea viatii sexuale.
Exercitiile ofera mai multa putere muschiului “chi” pentru a ridica energia sexuala si pentru a o distribui catre toate organele vitale ale corpului.
In abdomenul femeii ( pantec) se afla cel mai puternic centru de gravitatie din corp si aici tinde sa sa concentreze toata energia negativa.
Prin exercitiile cu ouale de jad se deblocheaza aceasta energie.
Ouale de jad folosite in timpul meditatie stimuleaza energia sexuala, care poate fi transformata in energie spirituala.
Cum se foloseste Oul de Jad:

Pozitie semisezand / intinsa pe spate cu genunchii flectati
Se introduce usor oul in interiorul vaginului si se misca incet si circular pana cand femia simte ca este asezat intr- o pozitie confortabila
Aspiratia simpla: se inspira, vaginul se inchide si oul este usor “aspirat” in interior; se expira vaginul se relaxeaza, se deschide si oul este  eliberat, dar fara sa fie lasat sa iasa.
Aspiratia cu balans : se inspira, se balanseza pelvisul usor  catre tavan si concomitant se “aspira” oul de jad; se expira, se balanseaza pelvisul usor spre sol si se elibereaza oul de jad, dar fara sa fie lasat sa iasa.
Aspiratia puternica: se  inspira si se “aspira” oul de jad cu contractie puternica a vaginului; se expira cu impingerea oului in jos, dar fara sa fie lasat sa iasa.
Aspiratia puternica cu impingere: se inspira si se apuca  oul de jad cu vaginul; se expira cu relaxare si eliberarea usoara a oului, dar fara sa fie lasat sa iasa.
Tonifierea pelvisului: se inspira si se contracta vaginul cu oul, ridicand pelvisului cat mai sus  fata de sol si contractandu-l; se expira usor, se relaxeaza coloana vertebra cu vertebra, si se revenine la sol.
Pozitia in picioare
Cu respiratie usoara, se prinde oul de jad cu vaginul si se misca in sus si in jos.
Se ridica si se strange oul de jad pe inspiratie, se impinge in jos pe expiratie, dar nu este lasat sa iasa complet (doar pana la deschiderea vaginului).
Atentie Culoarea oualelor de jad variaza de la verde foarte inchis spre verde foarte fad, aproape alb. Pentru Practica cu Oul de Jad se vor folosi oua din jad natural cu orificiu prin care este trecut un fir de ata dentara neceruita, fara arome. Se vor respecta instructiunile de igiena a oului inainte & dupa exercitiile cu oul de jad
Proprietatile Jadului

Pret: 270 lei
 

Netopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa