Top 5 cadouri potrivite pentru un bebeluş

14 decembrie 2021
Top 5 cadouri potrivite pentru un bebeluş

Venirea pe lume a unui copil aduce griji, dar şi nevoi suplimentare. Părinţii îşi doresc o dezvoltare armonioasă pentru puiul lor, folosesc cele mai bune produse de îngrijire şi obiecte vestimentare. De aceea, atunci când mergeţi în vizită la un bebeluş, alegerea unui cadou ar putea fi o bătaie de cap.

V-am pregătit o listă cu darurile cu care nu veţi da niciodată greş:

  1. Pachet Masaj & Gym bebe – ajută bebeluşul să îşi dezvolte armonios muşchii şi oasele. Găsiţi pachete pe www.activecenter.ro
  2. Cosmetice pentru bebeluş (săpunuri, geluri de duş, cremă de scutec, ulei de masaj, etc) – vă recomand produsele Mustela.
  3. Bodyuri – niciodată nu vor fi suficiente. Vă recomand ca, de fiecare dată când cumpăraţi, să luaţi cu un număr mai mare decât poartă bebeluşul în prezent – pe www.scutecila.ro găsiţi materiale de calitate şi reduceri în această perioadă
  4. Elefantul & Puiul Bobbles – sunt jucării care îi ajută pe cei mici să facă gimnastică cu plăcere, îmbinând jocul cu mişcarea – le găsiţi pe www.adinish.com.
  5. Baby Home Spa – mişcarea sub apă dezvoltă în mod sănătos muşchii acestuia – www.activecenter.ro

*Pentru Pachete Baby achiziţionate în perioada 15-31 decembrie 2021 de la Active Center beneficiaţi de o reducere de 15%.

**Pentru cumpărăturile de pe site-ul www.adinish.com, introduceţi codul “MOASA” ( scris cu caractere mari) şi beneficiaţi de o reducere de 15%. 

***Pe pagina Active Center găsiţi lista cu partenerii noştri. Intraţi pe site-urile lor pentru a descoperi mai multe reduceri. 

Spor la cumpărături!

Foto: Renee Carter / Unsplash

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa