Tumbling Time Event – joi, 20 februarie

7 februarie 2020
Tumbling Time Event   – joi, 20 februarie

Dagii noștri, vă invităm la un eveniment organizat de Adinish, Amai Garden și Active Center, joi, 20 februarie, între orele 10:30-12:30, la Amai Garden, Stradă Gladiolelor, nr. 17, București.

Vă așteptăm într-un cadru creat special pentru familii cu copii, să discutăm despre mișcarea prin joacă, importanța dezvoltării abilităților motorii ale copiilor înainte de intrarea în colectivitate, impactul unui nivel ridicat de activitate fizică asupra copiilor și să va propunem soluții la îndemână pentru creșterea armonioasă a micuților voștri.
Adinish, primul family concept store din România, de inspirație scandinavă, promovează interacțiunea activă dintre părinți și copii, care se poate realiză, fără efort și într-un mod distractiv, cu ajutorul mobilierului de la bObles.
Amai Garden găzduiește evenimentul, fiind un loc ideal pentru petrecerea timpului liber în familie. Active Center, centru de excelentă în consilierea pre și postnatală, îngrijirea nou-născuților, gimnastică, masaj, aqua gym gravide, mămici & bebeluși, va fi reprezentat de Vania Limban, moașă, și Beatrice Stroe, kinetoterapeută, specialiste care vă vor da explicații cu privire la beneficiile mișcării pentru bebeluși și copii.
Așadar, va așteptăm, împreună cu bebelușii sau cu copiii voștri și sperăm să veniți în număr cât mai mare.
Nu vor lipsi gustările și băuturile sănătoase, care sperăm că vor face deliciul celor mari și celor mici!

Mai multe detalii despre eveniment aici.

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa