Vorbesc la Modern Family Challenges. Despre alăptare și alimentația copiilor în primele luni de viață

13 noiembrie 2020
Vorbesc la Modern Family Challenges. Despre alăptare și alimentația copiilor în primele luni de viață

Despre provocările prin care trec părinții ne-am propus să povestim în cadrul unui eveniment dedicate – Modern Family Challenges, sâmbătă, 14 noiembrie, începând cu ora 10.

Sunt pe afiș cu specialiști în domeniu, de la care vom avea parte de experiențe și multe răspunsuri. Așa că te aștept sâmbătă, în cadrul unui eveniment de parenting full-day, în care discutăm deschis despre viață de părinte. 

 Cele 3 paneluri de discuții sunt structurate pe etapele de dezvoltare a copilului: BABY, TODDLERS & SCOLARS & TEENS și două paneluri de Parents Talks. 

PREGNANCY & BABY 

10:00-10:30: Sarcină și nașterea în perioadă pandemiei, Dr. Radu Botezatu, Medic specialist obstetrică-ginecologie Nativia 

10:30-11:00: Cuplul în ipostază de părinte și schimbările prin care trece familia modernă, Diana Vijulie, Certified Parent Educator, Positive Parenting 

11:00-11:30: Alăptarea nu doare. Tot ce trebuie să știi despre alimentația copilului în primele luni, Vania Limban, Moașa independentă 

TODDLERS &SCHOLARS

11:30-12:00: Emoțiile copiilor și setarea de limite cu blândețe, Cătălin Durla, Psiholog clinician și psihoterapeut autonom format în psihoterapie centrată pe persoană 

12:00-12:40: Mindefullness financiar pentru mamă și întoarcerea la muncă, Nicoleta Deliu, Head of Communication BCR 

 12:40-13:20: Parents Talks – Alină Greavu aka Aluziva, mamă de 3 copii, și Ioana Mănoiu, GM GMP PR,  mamă de 2 copii 

TEENS: 

13:30-14:00: Adolescenți cu personalitate: cum ne (re)conectăm cu copiii noștri, Corina Dobre, Psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental  

14:00-14:30: Generația copiilor nativi digital și relația adolescenților cu tehnologia și rețelele sociale, Gabriela Maalouf, Psiholog. 

 14:30-15:00: Parents Talk – Roxana și Marian Hurducaș, Familia Netradițională. 

MODERATOR: Sofia Frunză, Organizator Modern Family Challenges 

Evenimentul Modern Family Challenges are loc sâmbătă, 14 noiembrie, între 10:00-15:00, live, pe paginile Modern Family România și Modern Dads. 

Transmisiune live realizată cu sprijinul Amaze. 

**** 

Ești părinte de bebeluș/toddler/școlar/adolescent?

Și tu descoperi noi provocări în fiecare zi, așa? Meseria de #părinte este dintre cele mai complexe și intens trăite vreodată. Se schimbă modul în care ne raportăm la tot: prieteni, societate sau cuplu. Ce știm însă sigur este că vrem să fim cei mai buni părinți pentru copilul nostru și citim, ne informăm, ascultăm, experimentăm și păstrăm ce ni se potrivește. Dar este bine și să înțelegem că ceea ce funcționează la o familie poate să fie nepotrivit pentru o altă. Sau că ceea ce experimentăm la primul copil nu se va mai aplică și la al doilea.  

Preocupările părintelui modern se îndreaptă către subiecte care țin de dezvoltarea armonioasă a copilului, relația de atașament, inteligență emoțională a copiilor, disciplină, somn liniștit, alimentație echilibrată, psihologia copilului, educație acestuia și multe altele. Suntem în postură de a gestiona mai multe situații în paralel, în timp încercam să nu uităm și de momente dedicate relației de cuplu, nevoilor personale, evoluției profesionale. 

PARTENERI: Lidl România, BCR, NUK România, Nativia-clinică de obstetrică, ginecologie și senologie 

Parteneri media: Depici.ro, PRO TV, Laurafrunza.com, Meseriadeparinte.ro, Izabelamarinescu.ro, Solonaria.ro, Unsoideblog.ro, Mamicaactiva.com, Daddycool.ro, Anageorgescu.ro, Andraiacob.ro, Tata de zmei, Alexisme.ro Am pregătit și multe surprize împreună cu partenerii noștri, așadar fii cât mai activ, publică întrebările tale în comentarii, în timpul live-ului și ai toate șansele să fii premiat! 

ArhiveNetopia
Copyright © 2016 ACTIVE CENTER. Toate drepturile rezervate.
Visualwise studio
Vania Limban Întreabă moașa