Conferinte

Mamici pe Tocuri Editia a III-a

 

La Ceai cu Mamici​ si ​HaineDeAlaptat.ro​ celebreaza si in acest an

“Saptamana Mondiala a Alaptarii” – sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august – prin organizarea evenimentului “Mamici pe Tocuri”, eveniment ce are ca scop cresterea notorietatii pozitive a alaptarii, oferirea unui sprijin pretios mamelor aflate la inceput de drum si mai ales evidentierea frumusetii atat a alaptarii cat si a mamelor care alapteaza.

Editia din 2015, va avea loc in data de 7 August​, pe parcursul a doua sesiuni, una de dimineata intre 10 si 12.30 si una dupa-amiaza intre 17.30 si 20, la Casa Pixi​ din Bucuresti (Str Aurel Vlaicu, nr 93). Fiind un eveniment ce se va desfasura pe durata unei zile intregi, mamicile vor avea parte de candy bar si fruit bar​, cadouri, tombola cu premii in valoare de peste 500 lei si multe alte surprize​, atat din partea organizatorilor cat si a partenerilor.

Active Family Center participa la sesiunea de dimineata de la 10.00 la 12.30 cu discutii referitoare la refacerea perineului. Va asteptam cu drag sa va raspundem la intrebarile voastre si sa dezbatem impreuna un subiect TABU in Romania.

Participarea la eveniment se face in baza unei taxe de 50 lei/ sesiune sau 85 lei/ ambele sesiuni, ce poate fi platita in avans sau in ziua evenimentului.

Pentru inscriere va asteptam cu mail la adresa ada@go-big.ro sau contact@hainedealaptat.ro
Physical Education Sport and Health Conference

Pitesti, Hotel Ramada, 22-23 noiembrie 2012

5th Annual International Conference - Physical Education Sport and Health

Active Center va prezenta in cadrul acestei conferinte internationale:

- PERINEUM FIT - Metode de tonifiere / retonifiere  perineu in sarcina, dupa nastere, operatii in zona uro-genitala, la menopauza. Speakeri: Vania Limban- moasa, Dragos Enica, Loredana Munteanu-  kinetoterapeuti

- APA  - In relatia cu sarcina, nasterea, dezvoltarea copilului mic >  Video Maternitate Oostende Belgia. Speaker: Vania Limban- moasa

   

CONFERINTA INTERNATIONALA DE MEDICINA PERINATALA- CHISINAU

Vania Limban va sustine in cadrul Conferintei Internationale de Medicina Perinatala  la sectiunea "Moase" prezentarea " Trimestrul IV de sarcina & Bebe Sensis"- vineri 14 octombrie.

 

Conferinta Internationala

“SARCINA NORMALA SI PATOLOGICA”

Timisoara

22-28 noiembrie 2010

- Organizator - Centrul de Preventie si Control a Problemelor legate de Sanatatea Reproductiva Umana - Dr Elena Bernad, presedinte

- Lectori - UK, Ungaria, Germania, Grecia, Serbia, Romania

- Prezentari – axate pe expunerea unor modalitati de abordare a sarcinii normale si patologice de ultima ora in domeniul obstetricii &ginecologiei

o Sarcina profilaxie si tratament

o Sarcini cu risc crescut sau patologice

o Optiuni ptr intreruperea sarcnii

o Complicatii si urgente in obstetrica

o Probleme in neonatologie

o Psihologie & Sociologie & Evaluare online casino electronica a sarcinii

o Aspecte ale sanatatii reproductive in relatie cu sarcina

- Vania Limban a prezentat lucrarea “ Rolul Tonifierii Perineului in pregatirea pentru Nastere – Metode Traditionale & Metoda Epi-No” – autori Dr Mihai Dumitrascu, Dr Ada Albu, Marcela Dobre & Mirela Gherghina – moase Spit Univ de Urg Buc, Vania Limban – moasa independenta Active Center.

foto 1
foto 2
foto 3
1/3 
start stop bwd fwd

 

 


Pagina 1 din 2